Tihentynyt virtsaamistarve: Onko sinulla ongelmia rakon tyhjentämisessä?

Ongelmat, kuten tiheä virtsaaminen JA LISÄÄNTYNYT VIRTSAAMISEN TARVE, ovat tyypillisiä merkkejä siitä, että sinulla voi olla hyvänlaatuinen laajentunut eturauhanen.

Tämä on ongelma, joka koskettaa lähes kaikkia miehiä elämän aikana ja joka kannattaa aina tarkistaa lääkärikäynnillä.

Mutta on myös luonnollisia apuvälineitä normaalin eturauhasen terveydestä huolehtimiseen.

Kuinka monta kertaa päivässä pissaat?

Onko virtsaaminen vaikeaa?

Jos olisimme kysyneet sinulta tästä kasvotusten, olisimme todennäköisesti saaneet skeptisen katseen ja jonkin verran loukkaantuneen vastauksen, että ”se ei ole lainkaan teidän asianne”.

Vaikka naiset ovat hyviä puhumaan vaihdevuosien aikana esiintyvistä ongelmista, me miehet olemme sisäänpäinkääntyneempiä ja varautuneempia. Loppujen lopuksi sillä ei ole merkitystä kenellekään muulle, onko meillä viime aikoina ollut heikko virtsasuihku, tai vaivaako virtsaaminen, huolimatta siitä, että meidän on pissattava koko ajan.

Tämä vastahakoisuus puhua näistä tyypillisistä vaihdevuosioireista, jotka vaikuttavat melkein kaikkiin miehiin jossain vaiheessa 50 ikävuoden tienoilla, on yksi tärkeimmistä syistä, miksi puhumme usein naisten vaihdevuosista, mutta emme miesten keski-iän kriisistä.

Tihentynyt virtsaamistarve

30-vuotiaasta lähtien eturauhasen kasvu alkaa useimmilla miehillä, ja joillakin se kasvaa nopeammin kuin toisilla. Emme tiedä tarkalleen miksi näin tapahtuu, mutta geenit, hormonit ja ikä näyttävät vaikuttavan liikakasvun kehitykseen.

Tämä kasvu johtaa tilaan, jota kutsutaan eturauhasen liikakasvuksi (prostatahyperplasia) tai hyvänlaatuiseksi suurentuneeksi eturauhaseksi – tila, joka on hyvin yleinen ja harvoin vaarallinen, mutta voi silti aiheuttaa sinulle monia vaivoja.

Tyypillisiä hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun merkkejä ovat:

  • Tihentynyt virtsaamistarve
  • Ongelmia virtsarakon tyhjentämisessä
  • Virtsaamisen aloittamisen vaikeus
  • Tarve ponnistaa virtsatessa
  • Heikko virtsasuihku
  • Heikko pidätyskyky
  • Äkillinen ja voimakas tarve virtsata
  • Virtsaamisen keskeytyminen
  • Tarve virtsata öisin
  • Kipu ja polte virtsatessa
Heikko suihku virtsatessa on yksi yleisimmistä oireista eturauhasen liikakasvuun liittyen.

50-vuotiaana, joka neljännellä miehellä on yksi tai useampi näistä oireista, ja 70-vuotiaista miehistä jopa 80 prosentilla on eturauhasen liikakasvun oireita.

Keskity eturauhasen terveyteen varhain

Vaikka emme halua puhua siitä, eturauhasen liikakasvu on asia, jota kaikkien aikuisten miesten tulisi ennaltaehkäistä ja hoitaa – ja perustan luominen tälle tulisi tehdä ennen 40 ikävuoden saavuttamista.

Tärkein asia, jonka voit tehdä, on käydä lääkärissä ja pyytää sisäistä peräsuolen tutkimusta selvittääksesi, millaisessa tilassa eturauhasesi on.

Tämä on tutkimus, johon moni mies ei mielellään osallistu, mutta suurin osa meistä on todennäköisesti samaa mieltä siitä, että kannattaa selvittää, onko eturauhasesi terve vai ei, muutaman epämukavan minuutin aikana lääkärin vastaanotolla.

Ravintolisä miehille

ProstaCare on aikuisten miesten ravintolisä, joka on suunniteltu yhdistämään erityinen määrä luonnollisia ravintoaineita.

Näitä ovat lykopeeni, granaattiomenauute, kurpitsansiemenuute, nokkosuute, sinkki ja seleeni. Nokkonen voi edistää virtsateiden toimintaa. Kurpitsansiemenet voivat edistää virtsarakon hyvän toiminnan ylläpitämistä. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia kognitiivista toimintaa. Seleeni edistää normaalia spermatogeneesiä (siittiöiden kehitystä ja kypsymistä).

HUOM! Prostacare on ravintolisä, eikä se voi korvata lääkkeitä ja/ tai hoitoa.

ProstaCaren käyttäjiltä saamaamme palautetta:

”Yölliset wc-käynnit ovat vähentyneet”, ”Nyt voin virtsata täysin luonnollisesti” ja ”Nukun yöt läpi eikä tarvitse heräillä yöllisille vessareissuille”

Prostacare form #1

Testaa ProstaCare 60 päivää

50% ALENNUKSELLA – VAIN 19,75,-

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päiväÄ

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päiväÄ

Kerro meille 30 päivää
ennen seuraavaa
toimitusta, jos et halua
uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päiväÄ

Saat uuden 4 kuukauden
kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan
19,75 Eur per kuukausi (yhteensä 79 Eur).

MITÄ TAPAHTUU, KUN TEET TILAUKSEN?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile
60 päivää puoleen hintaan.

5-7 PÄIVÄÄ

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 PÄIVÄÄ

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 PÄIVÄÄ

Saat uuden 4 kuukauden
kulutusta vastaavan lähetyksen
hintaan 19,75 Eur per kuukausi
(yhteensä 79 Eur).