SUURENTUNUT ETURAUHANEN-NÄIN ELÄT SEN KANSSA

Noin 70-80 % yli 70-vuotiaista miehistä kärsii suurentuneesta eturauhasesta. Ongelma hiipii usein esiin jo 40-vuotiaana (10 %). Tätä tilaa kutsutaan teknisellä kielellä hyvänlaatuiseksi eturauhasen liikakasvuksi (BPH), ja se on yleisin eturauhasen suurenemisen syy.

Puolet miehistä ei koe eturauhasen ylimääräiseen kokoon liittyviä ongelmia. Mutta monille miehille suurentunut eturauhanen tarkoittaa:

  • Heikko virtsasuihku
  • Virtsankarkailu
  • Tunne siitä, ettei rakkoa pysty tyhjentämään kokonaan
  • Tiheä virtsaaminen, varsinkin öisin

Onneksi on keinoja, jotka auttavat sinua elämään paremmin BPH:n kanssa. Alle olemme koonneet neljä vinkkiä sinulle, jolla on suurentunut eturauhanen:

  • Meidän on yleensä virtsattava useammin, kun olemme jännittyneitä ja hermostuneita. Yritä vähentää stressiä liikkumalla säännöllisesti ja harjoittelemalla rentoutustekniikoita, kuten meditaatiota.
  • Muista tyhjentää rakko kokonaan, kun menet vessaan. Sitten menee pidempään seuraavaan kertaan.
  • Keskustele lääkärisi kanssa, jos käytät reseptilääkkeitä. Saattaa olla, että jotkut näistä vaikuttavat ongelmaan.
  • Vältä juomista iltaisin, erityisesti kofeiinipitoisia ja alkoholipitoisia juomia. Nämä voivat vaikuttaa virtsarakon lihakseen ja stimuloida munuaisiasi tuottamaan virtsaa, mikä johtaa virtsaamiseen yöllä.

Näiden vinkkien lisäksi ravintolisä, kuten ProstaCare, voi myös ylläpitää tervettä eturauhasta.

NYT PUOLEEN HINTAAN

ProstaCare sisältää useita hyviä ravintoaineita. Näitä ovat granaattiomenauute, kurpitsansiemenuute, nokkosuute ja seleeni. Lykopeeni auttaa ylläpitämään tervettä eturauhasta ja vähentämään eturauhasen solujen ja kudosten oksidatiivisia vaurioita. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia kognitiivista toimintaa. Seleeni edistää normaalia spermatogeneesiä (siittiöiden kehittymistä ja kypsymistä). ProstaCare on kaikkien näiden aktiivisten ainesosien kiinteä lähde.

HUOM! Prostacare on ravintolisä, eikä se voi korvata lääkitystä ja/tai hoitoa.

Kokeile ProstaCare 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut lähetetään tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.

Lähteet:

https://www.health.harvard.edu/mens-health/4-tips-for-coping-with-an-enlarged-prostate