MITEN VOIT HOITAA ETURAUHASTA?

Monissa Etelä- ja Keski-Euroopan maissa käytetään luonnollisia lääkkeitä eturauhasongelmiin. Siksi useat asiantuntijat ovat sitä mieltä, että tällaisten luonnollisten valmisteiden käytön pitäisi yleistyä myös Suomessa.

Eturauhanen (virtsarakon kaulan rauhanen) on pähkinän kokoinen rauhanen, joka sijaitsee virtsarakon alapinnalla ja ympäröi virtsaputken. Kun miehet vanhenevat, rauhanen kasvaa, ja sinulla voi olla vaikeuksia esimerkiksi virtsaamisen kanssa. 50–60-vuotiailla miehillä noin 25 prosentilla on eturauhasongelmien oireita – ja yli 60-vuotiailla miehillä jopa 50 prosentilla on näitä oireita.

LUONTAISTUOTTEITA KÄYTETÄÄN LAAJALTI ETURAUHASVAIVOIHIN ULKOMAILLA

On monia tapoja ehkäistä eturauhasongelmia. Peräti 70% Etelä- ja Keski-Euroopan lääkäreiden määräämistä valmisteista on ns. luonnollisia lääkkeitä eli luontaistuotteita.

Pohjoismaissa luku on kuitenkin edelleen hyvin alhainen (esim. Norjassa 5 % vuonna 2016).

Suuri osa Etelä- ja Keski-Euroopan ruokavaliosta koostuu luonnollisesti raaka-aineista, jotka sisältävät runsaasti vaikuttavia aineita, joita eturauhanen tarvitsee pysyäkseen terveenä. Esimerkiksi Bulgaria, Turkki ja Ukraina ovat maita, joissa miehet syövät perinteisesti paljon kurpitsansiemeniä ja joissa eturauhasongelmien esiintyvyys on myös vähäisempi kuin muualla Euroopassa.

*Tomaatti voi myös olla erittäin tehokas pitämään eturauhasen terveenä. Tomaatti sisältää paljon lykopeenia, joka voi auttaa ylläpitämään tervettä eturauhasta.

KYSE ON MYÖS ELÄMÄNTAVOISTA

Useilla elämäntapatekijöillä on suuri merkitys eturauhasongelmien kehittymisessä:

Vältä kolesterolipitoisia ja runsaasti eläinrasvoja sisältäviä ruokia ja syö pikemminkin vihanneksia ja soijaproteiinia sisältäviä ruokia. Säännöllinen liikunta on hyväksi kaikille – jopa eturauhaselle! Juo lisäksi runsaasti vettä, mieluiten 1-2 litraa päivässä. Lykopeenin päivittäinen lisäys auttaa ylläpitämään normaalia eturauhasta.

Voit tehdä paljon eturauhasesi normaalin toiminnan ylläpitämiseksi koko elämäsi ajan. ProstaCare tarjoaa keholle 6 luonnon tehokkainta vaikuttavaa ainetta, kuten mm. *seleeniä, kurpitsansiemeniä, *sinkkiä ja *lykopeenia. Tilaa ensimmäinen ProstaCare-pakettisi alla olevasta tarjouksesta ja huolehdi terveydestäsi.

Kokeile ProstaCare 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25€

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.

*Lykopeeni auttaa ylläpitämään tervettä eturauhasta. Vaikutus saavutetaan päivittäisellä 6 – 8 mg: n annoksella.

*Sinkillä on rooli solujen jakautumisprosessissa. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa.

*Seleeni edistää normaalia siittiöiden tuotantoa.