MITEN VOIT AUTTAA ETURAUHASTA?

Monissa Etelä- ja Keski-Euroopan maissa käytetään luontaistuotteita eturauhasongelmiin. Siksi useat asiantuntijat ovat sitä mieltä, että tällaisten luonnollisten valmisteiden käytön pitäisi yleistyä myös Pohjoismaissa, kuten Suomessa.

Eturauhanen (virtsarakon kaulan rauhanen) on saksanpähkinän kokoinen rauhanen, joka sijaitsee virtsarakon alapinnalla ja ympäröi virtsaputken. Kun miehet vanhenevat, eturauhanen voi kasvaa, ja sinulla voi olla vaikeuksia esimerkiksi virtsaamisen kanssa. 50–60-vuotiailla miehillä noin 25 prosentilla on eturauhasongelmia – ja yli 60-vuotiailla miehillä jopa 50 prosentilla on näitä oireita.

LUONTAISTUOTTEET ETURAUHASELLE OVAT LAAJALTI KÄYTETTYJÄ ULKOMAILLA

Suuri osa Etelä- ja Keski-Euroopan ruokavaliosta koostuu luonnollisesti raaka-aineista, jotka sisältävät runsaasti vaikuttavia aineita, joita eturauhanen tarvitsee pysyäkseen hyvinvoivana. Esimerkiksi Bulgaria, Turkki ja Ukraina ovat maita, joissa miehet syövät perinteisesti paljon kurpitsansiemeniä. Näissä maissa eturauhasongelmien esiintyvyys on myös vähäisempi kuin muualla Euroopassa.

*Tomaatti voi myös auttaa pitämään eturauhasen terveenä. Tomaatti sisältää paljon lykopeenia, joka voi auttaa ylläpitämään tervettä eturauhasta.

KYSE ON MYÖS ELÄMÄNTAVOISTA

Useilla elämäntapatekijöillä on suuri merkitys eturauhasongelmien kehittymisessä:

Vältä kolesterolipitoisia ja runsaasti eläinrasvoja sisältäviä ruokia ja syö pikemminkin vihanneksia ja soijaproteiinia sisältäviä ruokia. Säännöllinen liikunta on hyväksi kaikille – jopa eturauhaselle! Juo lisäksi runsaasti vettä, mieluiten 1-2 litraa päivässä. Lykopeenin päivittäinen nauttiminen voi auttaa ylläpitämään normaalia eturauhasta ja suojaamaan eturauhassolujen ja kudoksen oksidatiivisia vaurioita.

Voit tehdä paljon eturauhasesi normaalin toiminnan ylläpitämiseksi koko elämäsi ajan. ProstaCare tarjoaa keholle 6 luonnollista ainetta.

Näitä ovat granaattiomenauute, kurpitsansiemenuute, nokkosuute ja seleeni. Lisäksi lykopeeni, joka auttaa ylläpitämään tervettä eturauhasta ja vähentämään eturauhassolujen ja -kudosten oksidatiivisia vaurioita. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia kognitiivista toimintaa. Seleeni edistää normaalia spermatogeneesiä (siittiöiden kehitystä ja kypsymistä).

Tilaa ensimmäinen ProstaCare-pakettisi alla olevasta tarjouksesta ja huolehdi eturauhasestasi!

*Prostacare on ravintolisä, eikä se korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota eikä lääkitystä ja/tai hoitoa.

Kokeile ProstaCare 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut lähetetään tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.

*Lykopeeni auttaa ylläpitämään tervettä eturauhasta. Vaikutus saavutetaan päivittäisellä 6 – 8 mg: n annoksella.

*Sinkillä on rooli solujen jakautumisprosessissa. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa.

*Seleeni edistää normaalia siittiöiden tuotantoa.