MITEN MIKA SAI TAKAISIN ENERGISYYTENSÄ- JA PALASI KIEKON PARIIN?

Mika on 52-vuotias ja entinen jääkiekkoilija D-junioritasolla. Lisäksi hän on 12-vuotiaan pojan isä, mikä asettaa vaatimuksia etenkin paremmalle jaksamiselle ja energisyydelle, koska hän haluaa olla hyvä vanhempi.

– Minulla on erittäin aktiivinen poika, ja me molemmat rakastamme pelata jääkiekkoa. Mutta työskentelen usein öisin, koska toimin postimiehenä ja sanomalehtien jakajana, joten olen riippuvainen siitä, että jokapäiväisessä elämässäni on pientä extraa, jotta voin hallita kaiken, Mika naurahtaa.

TESTOSTERONI ON AVAIN KAIKKEEN

Jääkiekkoilijan ajoista lähtien hän on ollut myös hyvin tietoinen terveiden testosteronitasojen tärkeydestä – ja siksi hän päätti kokeilla ProstaCarea saatuaan siihen mahdollisuuden. ProstaCare sisältää muun muassa sinkkiä, joka ylläpitää normaalia testosteronitasoa kehossa. Tämä on tärkeää miehen energiatasolle ja halulle.

– Nyt olen käyttänyt ProstaCarea päivittäin reilun kahden kuukauden ajan ja tunnen olevani paljon energisempi. Fyysistä työtä on helpompi tehdä öisin, jonka lisäksi pystyn antamaan kaikkeni jääkiekko-otteluissa junioreiden kanssa, kertoo Mika. Hän on nyt ehdottomasti valmis jatkamaan neljän seuraavan kuukauden ajan ProstaCare-tuotteen käyttöä jatkolähetyksen parissa.

LISÄÄ HALUKKUUTTA

Mika sanoo huomanneensa kehossa muutoksia jo viikon kuluttua ravintolisän käytön aloittamisesta, erityisesti energiatason, kestävyyden ja yleisen jaksamisen suhteen.

– Mutta mukava sivuvaikutus on kyllä ollut se, että olen jälleen alkanut huomata, kuinka monta kaunista ja viehättävää naista tässä maailmassa on, nauraa Mika, joka kertoo saaneensa lisää halukkuutta.

Ja hän haluaa ehdottomasti suositella ProstaCarea myös muille, jotka kamppailevat samojen haasteiden kanssa kuin hän.

– Jos olet yli 45-vuotias ja haluat huolehtia terveydestäsi, testosteronitasostasi ja jaksamisestasi, suosittelen tätä tuotetta. Minulla ei henkilökohtaisesti ole eturauhasen kanssa ongelmia, mutta uskoisin, että ProstaCare auttaa myös tällaisiin vaivoihin, Mika rohkaisee.

Hän on jälleen täydessä vauhdissa jääkiekkokentällä.

NYT PUOLEEN HINTAAN

Haluatko tuntea samoin kuin Mika? Voit nyt testata ProstaCarea 60 päivän ajan puoleen hintaan. Tilaa alla olevalla lomakkeella.

ProstaCare sisältää lykopeenia, joka auttaa ylläpitämään tervettä eturauhasta ja vähentämään eturauhassolujen ja kudosten oksidatiivisia vaurioita. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia kognitiivista toimintaa. Seleeni edistää normaalia spermatogeneesiä (siittiöiden kehitystä ja kypsymistä).

Prostacare form #1

Testaa ProstaCare 60 päivää

50% ALENNUKSELLA – VAIN 19,75,-

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päiväÄ

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päiväÄ

Kerro meille 30 päivää
ennen seuraavaa
toimitusta, jos et halua
uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päiväÄ

Saat uuden 4 kuukauden
kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan
19,75 Eur per kuukausi (yhteensä 79 Eur).

MITÄ TAPAHTUU, KUN TEET TILAUKSEN?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile
60 päivää puoleen hintaan.

5-7 PÄIVÄÄ

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 PÄIVÄÄ

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 PÄIVÄÄ

Saat uuden 4 kuukauden
kulutusta vastaavan lähetyksen
hintaan 19,75 Eur per kuukausi
(yhteensä 79 Eur).