MEISTÄ

Miksi kehitimme ProstaCaren

Kun miehet vanhenevat, eturauhanen kasvaa. 50–60-vuotiailla miehillä noin 25 prosentilla on eturauhasongelmien oireita – ja yli 60-vuotiailla miehillä niitä on jopa puolella.

Samalla ravitsemusasiantuntijamme tiesivät, että näitä ongelmia voidaan ehkäistä oikealla ruokavaliolla. On olemassa monia raaka-aineita, joilla on erittäin hyvä vaikutus eturauhaseen. Perusteellisen tutkimus- ja kehitysprosessin jälkeen päädyimme kapseliin, joka yhdistää 6 erityisen tärkeää vaikuttavaa ainetta, kuten lykopeenia, sinkkiä ja seleeniä, yhteen kapseliin. Nyt sinun ei tarvitse syödä kurpitsansiemeniä ja tomaattia joka päivä, vaan voit helposti täydentää ruokavaliota ProstaCarella.

Nykyään Prostacare on yksi Pohjoismaiden suosituimmista eturauhastuotteista, joka auttaa tuhansia miehiä joka kuukausi.

Tietoja meistä

Muutamassa vuodessa Vitamailista on kasvanut yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista luontais- ja terveystuotteiden ja ravintolisien parissa. Kehitämme omia ainutlaatuisia, pohjoismaiseen elämään ja ilmastoon räätälöityjä ravintolisiä, jotka perustuvat tutkimuksiin, kokemuksiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin.

Siksi meillä on nyt yli 250 000 asiakasta Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Näin kehitämme tuotteitamme:

Laatua, innovaatioita ja turvallisuutta!

  • Tutkimukseen perustuen: Yhdistämme luonnolliset ainesosat vaikuttaviin aktiivisiin aineisiin, jotka ovat osoittaneet tuloksia monenlaisissa tutkimuksissa, ja kokoamme ne innovatiivisilla tavoilla. Tutkimus on kaiken toimintamme perusta.
  • Korkealaatuiset raaka-aineet: Ainoastaan puhtaimmista lähteistä hankitut luonnolliset raaka-aineet. Asetamme erittäin korkeat vaatimukset tuoreudelle ja kestävälle tuotannolle. Kaikki käyttämämme raaka-aineet on varustettu erikseen tarkastettavalla analyysitodistuksella.
  • Turvallinen ja luonnollinen tuotanto: Kaikki ravintolisämme valmistetaan Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) ja Pohjoismaisten elintarviketurvallisuusviranomaisten ohjeiden sekä hyvän tuotantokäytännön (GMP) mukaisesti.
  • Ylimääräinen laadunvarmistus: Kaikki valmistetut tuotteet lähetetään Eurofinsille (yksi maailman johtavista analyysiyrityksistä) laadunvalvontaa varten.

Terveyttä suoraan kotiin toimitettuna

Tuoreus on välttämätöntä ravintolisien ja niiden vaikutusten suhteen. Tuotteidemme laadun ja tuoreuden varmistamiseksi ne lähetetään siksi suoraan kotiisi. Tuotteemme eivät koskaan seiso kaupan hyllyillä ja menetä näin tehojaan.

Saat säännöllisesti uuden lähetyksen tuoreita ravintolisiä suoraan kotiin toimitettuna – näin tuote ei koskaan lopu eikä sinun tarvitse aina erikseen tilata lisää.

Tavoitteenamme on tarjota aina ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siksi Vitamail on voittanut ”Parhaaksi testattu-Best in Test” -asiakaspalvelupalkinnon neljä kertaa – viimeksi verkkokauppakategoriassa vuonna 2020.

Haluatko tehdä muutoksia tilaukseesi?

Voit helposti tehdä tilaus- ja laskumuutoksia asiakasportaalissa.

Kirjaudu sisään asiakasportaaliin

Muita kysymyksiä?

Mietitkö jotain muuta? Tuotekysymykset? Palautteet ja kiitokset?

Mene asiakaspalveluun