5 VINKKIÄ, NÄIN LOPPUU YÖVIRTSAAMINEN

Yövirtsaaminen vaivaa monia. Lähes seitsemän kymmenestä yli 40-vuotiaasta miehestä kokee, että heidän on noustava yöllä pissaamaan. Yksi syy tähän voi olla suurentunut eturauhanen. Onneksi on olemassa vinkkejä tämän hankalan tilanteen lopettamiseksi.

Useimmille miehille usein toistuvat wc-käynnit voivat olla ensimmäinen merkki hyvänlaatuisesta eturauhasen liikakasvusta (BPH), eli hyvänlaatuisesta suurentuneesta eturauhasesta. Se johtuu eturauhasen kudoksen määrän lisääntymisestä eturauhasessa, ja se voidaan kokea hyvin epämiellyttäväksi.

Alla saat 5 hyvää vinkkiä niille, joita vaivaavat jatkuvat heräämiset, koska sinun täytyy tyhjentää virtsarakko keskellä yötä.

1. LOPETA JUOMINEN 3 TUNTIA ENNEN NUKKUMAANMENOA

Kun juot nestettä juuri ennen nukkumaanmenoa, munuaiset alkavat suodattaa nestettä nukkuessasi. Siten syntyy enemmän virtsaa, ja sinun on lopulta pakko pissata.

Vältä erityisesti alkoholia, sillä se on diureetti. Syynä on se, että alkoholi estää ADH-hormonin (antidiureettisen hormonin) erittymisen aivojen aivolisäkkeestä. Tämän seurauksena munuaiset eivät saa tarvittavia signaaleja veden pidättämiseksi kehossa, ja virtsaan erittyy normaalia enemmän vettä.

2. PISSAA ENNEN NUKKUMAANMENOA, EIKÄ NIINKÄÄN ENNEN TV:TÄ

Muista pissata juuri ennen nukkumaanmenoa. On helppo ajatella, että olet jo käynyt vessassa, ja sitten vietät vielä tunnin TV:tä tai Netflixiä katsellen ja yhtäkkiä onkin kulunut pitkä aika siitä, kun viimeksi pissasit.

Päätä, että annat virtsaamisen olla viimeinen asia, jonka teet ennen nukkumaanmenoa.

3. SYÖ VÄHEMMÄN SOKERIA

Korkeat insuliinitasot voivat ärsyttää virtsarakkoa. Sokerin ja virtsarakkoa tarpeettomasti häiritsevien elintarvikkeiden vähentäminen voi siksi olla hyvä idea.

4. TEE KEGEL-HARJOITUKSIA MIEHILLE

Kegel-harjoitukset eivät ole vain naisille. Lantionpohjanlihasten säännöllinen jännittäminen ja rentouttaminen voi auttaa miehiä, jotka pissaavat liikaa.

Lantionpohjassa sijaitsevat lihakset tukevat virtsarakkoa, ja niiden treenaaminen voi estää sinua heräämästä liian usein tarpeettomasti.

Mikä parasta, kukaan ei näe sinun tekevän puristusharjoituksia.

5. TYHJENNÄ PÄÄSI STRESSISTÄ

Hermostuneisuus ja ahdistuneisuus eivät vain pidä sinua hereillä öisin, vaan ne voivat myös johtaa ylimääräiseen virtsaamiseen.

Tutkimukset osoittavat, että ne, joilla on paljon ahdistusta, käyvät useammin vessassa.

Yritä siksi laittaa stressaavat ajatukset pois ennen nukkumaanmenoa.

KOKEILE RAVINTOLISÄÄ ETURAUHASELLE

Kokeile joitain edellä mainituista vinkeistä vähentääksesi tarvetta pissata yöllä. Lisäksi yksi vinkki voi olla myös eturauhaselle suunnitellun ravintolisän syöminen.

ProstaCare sisältää useita hyviä ravintoaineita, mukaan lukien 6 mg lykopeenia, mikä auttaa vähentämään eturauhassolujen ja kudosten oksidatiivisia vaurioita sen lisäksi, että se voi auttaa DNA:ta pysymään ehjänä eturauhaskudoksessa. Löydät tuotteesta myös granaattiomenauutetta, kurpitsansiemenuutetta, nokkosuutetta ja seleeniä. Seleeni edistää normaalia spermatogeneesiä (siittiöiden kehittymistä ja kypsymistä).

Puhumattakaan sinkistä, joka muun muassa auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia kognitiivista toimintaa. Ottamalla päivittäisen Prostacare- annoksen varmistat, että kehosi saa kaikki nämä tärkeät vaikuttavat aineet, jotka ovat hyödyllisiä eturauhaselle.

HUOM! Prostacare on ravintolisä, eikä se saa korvata lääkkeitä ja/tai hoitoa.

Kokeile ProstaCare 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut lähetetään tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.

Lähteet: