5 oiretta virtsatessa, joista sinun tulisi olla tietoinen!

Et ehkä tiedä, että virtsaamisongelmat ovat paljon yleisempiä ja voivat alkaa aiemmin kuin luuletkaan? Tai että virtsaamisvaikeudet viittaavat usein eturauhasen laajentumiseen?

Vaikka kehosi lopettaa kasvamisen murrosiän jälkeen, jatkuu eturauhasen kasvu aina noin 25 ikävuoteen asti. Itse asiassa mitä vanhemmaksi tulet sitä suuremmaksi eturauhasesi muuttuu – ja kun laajentunut eturauhasesi painaa virtsaputkeasi, huomaat vähitellen eturauhasen hyvälaatuisen liikakasvun pienet, epämiellyttävät oireet:

Apua, minun täytyy pissata! Nyt heti!

Sinulla on yllättäen uskomaton pakko tyhjentää virtsarakkosi. Sitä ei voi yksikertaisesti lykätä, ja tämä pakko tulee usein täysin ilman varoitusta.

Sinun täytyy kiirehtiä miestenhuoneeseen heti eikä jonoa saisi olla!

Liian tiuhaan virtsaaminen. Sinun täytyy pissata koko ajan.

Tunnet jatkuvasti ärsyttävän hermostuttavaa virtsaamisen tarvetta. Välillä saattaa olla tunnin tai kahden tauko, mutta öisin tämä ongelma vaivaa joskus jopa useammin. On tärkeää muistaa, että lisääntynyt virtaamistarve on yksi laajentuneen eturauhasen yleisimmistä oireista.

Tippuu. Ja tippuu.

Aiemmin virtsasi suihkusi jatkuvana vesiputouksena, mutta nyt tuskin yltää wc-pönttöön. Virtsaaminen käy hitaasti kuin nykäyksin ja tiputellen. Etkä voi tehdä oikein muuta kuin pestä wc:n lattiaa tavallista useammin.

Virtsarakkosi ei koskaan tyhjene täysin.

On todella epämiellyttävä tunne, jos virtsaa on jatkuvasti varastossa ja sinun pitäisi pysytellä miestenhuoneen läheisyydessä. Eikä virtsarakon tyhjentämisestä koskaan tule hyvä mieli.

On vaikeuksia sekä virtsaamisen aloittamisessa että lopettamisessa. Joskus sinun on sekä työnnettävä että ponnistettava tyhjentääksesi jokaisen pienen pisarankin. Joskus se on erityisen työlästä, joskus jopa kivuliasta.

Mutta näin helpotat virtsaamistasi:

Hämmentynyt sinun ei ainakaan tarvitse olla. Suurin osa kärsii elinaikanaan suurentuneesta eturauhasesta -hiljalleen vanhetessaan.

Ja onneksi on olemassa asioita, joilla voit ylläpitää eturauhasesi hyvinvointia.

Sinun tulee aina ensimmäiseksi olla yhteydessä lääkäriin, vaikka se saattaakin olla pelottavaa. On paljon ongelmallisempaa jättää virtsaamisvaivat hoitamatta kuin hakeutua lääkäriin. Sitä vartenhan lääkäri on olemassa, että voit parantaa elämänlaatuasi.

Toiseksi on järkevää säätää hieman elämäntyyliäsi: yritä muuttaa ruokavaliotasi, etenkin juomatottumustesi suhteen. Juo paljon vettä, mutta ei koskaan ennen nukkumaanmenoa. On myös erittäin hyvä vähentää sekä kahvin että alkoholin juontia, koska nämä juomat pahentavat oireita.

Et ehkä tiedä, että virtsaamisongelmat ovat paljon yleisempiä ja voivat alkaa aiemmin kuin luuletkaan?

ProstaCare sisältää useita hyviä ravintoaineita. Näitä ovat granaattiomenauute, kurpitsansiemenuute, nokkosuute ja seleeni. Lisäksi lykopeeni, joka auttaa ylläpitämään tervettä eturauhasta ja vähentämään eturauhassolujen ja -kudosten oksidatiivisia vaurioita. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia kognitiivista toimintaa. Seleeni edistää normaalia spermatogeneesiä (siittiöiden kehitystä ja kypsymistä).

Voit tehdä paljon ylläpitääksesi eturauhasesi normaalia toimintaa koko elämäsi ajan. Hyvin yksinkertainen ratkaisu on tilata ProstaCarea. 

Kokeile ProstaCare 60 päivää

50% alennuksella nyt vain 17,25

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut lähetetään tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja tilausehdoista ennen tilaamista. Et tilaa vielä mitään.