5 oiretta virtsatessa, joista sinun tulisi olla tietoinen!

Et ehkä tiedä, että virtsaamisongelmat ovat paljon yleisempiä ja voivat alkaa aiemmin kuin luuletkaan? Tai että virtsaamisvaikeudet viittaavat usein eturauhasen laajentumiseen?

Vaikka kehosi lopettaa kasvamisen murrosiän jälkeen, jatkuu eturauhasen kasvu aina noin 25 ikävuoteen asti. Itse asiassa mitä vanhemmaksi tulet sitä suuremmaksi eturauhasesi muuttuu – ja kun laajentunut eturauhasesi painaa virtsaputkeasi, huomaat vähitellen eturauhasen hyvälaatuisen liikakasvun pienet, epämiellyttävät oireet:

Apua, minun täytyy pissata! Nyt heti!

Sinulla on yllättäen uskomaton pakko tyhjentää virtsarakkosi. Sitä ei voi yksikertaisesti lykätä, ja tämä pakko tulee usein täysin ilman varoitusta.

Sinun täytyy kiirehtiä miestenhuoneeseen heti eikä jonoa saisi olla!

Liian tiuhaan virtsaaminen. Sinun täytyy pissata koko ajan.

Tunnet jatkuvasti ärsyttävän hermostuttavaa virtsaamisen tarvetta. Välillä saattaa olla tunnin tai kahden tauko, mutta öisin tämä ongelma vaivaa joskus jopa useammin. On tärkeää muistaa, että lisääntynyt virtaamistarve on yksi laajentuneen eturauhasen yleisimmistä oireista.

Tippuu. Ja tippuu.

Aiemmin virtsasi suihkusi jatkuvana vesiputouksena, mutta nyt tuskin yltää wc-pönttöön. Virtsaaminen käy hitaasti kuin nykäyksin ja tiputellen. Etkä voi tehdä oikein muuta kuin pestä wc:n lattiaa tavallista useammin.

Virtsarakkosi ei koskaan tyhjene täysin.

On todella epämiellyttävä tunne, jos virtsaa on jatkuvasti varastossa ja sinun pitäisi pysytellä miestenhuoneen läheisyydessä. Eikä virtsarakon tyhjentämisestä koskaan tule hyvä mieli.

On vaikeuksia sekä virtsaamisen aloittamisessa että lopettamisessa. Joskus sinun on sekä työnnettävä että ponnistettava tyhjentääksesi jokaisen pienen pisarankin. Joskus se on erityisen työlästä, joskus jopa kivuliasta.

Mutta näin helpotat virtsaamistasi:

Hämmentynyt sinun ei ainakaan tarvitse olla. Suurin osa kärsii elinaikanaan suurentuneesta eturauhasesta -hiljalleen vanhetessaan.

Ja onneksi on olemassa asioita, joilla voit ylläpitää eturauhasesi hyvinvointia.

Sinun tulee aina ensimmäiseksi olla yhteydessä lääkäriin, vaikka se saattaakin olla pelottavaa. On paljon ongelmallisempaa jättää virtsaamisvaivat hoitamatta kuin hakeutua lääkäriin. Sitä vartenhan lääkäri on olemassa, että voit parantaa elämänlaatuasi.

Toiseksi on järkevää säätää hieman elämäntyyliäsi: yritä muuttaa ruokavaliotasi, etenkin juomatottumustesi suhteen. Juo paljon vettä, mutta ei koskaan ennen nukkumaanmenoa. On myös erittäin hyvä vähentää sekä kahvin että alkoholin juontia, koska nämä juomat pahentavat oireita.

Et ehkä tiedä, että virtsaamisongelmat ovat paljon yleisempiä ja voivat alkaa aiemmin kuin luuletkaan?

ProstaCare sisältää useita hyviä ravintoaineita. Näitä ovat mm. granaattiomenauute, kurpitsansiemenuute, nokkosuute ja seleeni. Lisäksi tuotteesta löytyy lykopeenia, joka on antioksidantti ja karotenoidi. Nokkonen voi edistää virtsateiden toimintaa. Kurpitsansiemenet voivat edistää virtsarakon hyvän toiminnan ylläpitämistä. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä sekä normaalia kognitiivista toimintaa. Seleeni edistää normaalia spermatogeneesiä (siittiöiden kehitystä ja kypsymistä).

Voit tehdä paljon ylläpitääksesi eturauhasesi normaalia toimintaa koko elämäsi ajan. Hyvin yksinkertainen ratkaisu on tilata ProstaCarea. 

Prostacare form #1

Testaa ProstaCare 60 päivää

50% ALENNUKSELLA – VAIN 19,75,-

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun teet tilauksen?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päiväÄ

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 päiväÄ

Kerro meille 30 päivää
ennen seuraavaa
toimitusta, jos et halua
uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päiväÄ

Saat uuden 4 kuukauden
kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan
19,75 Eur per kuukausi (yhteensä 79 Eur).

MITÄ TAPAHTUU, KUN TEET TILAUKSEN?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile
60 päivää puoleen hintaan.

5-7 PÄIVÄÄ

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton toimitus.

30 PÄIVÄÄ

Kerro meille 30 päivää ennen seuraavaa toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 PÄIVÄÄ

Saat uuden 4 kuukauden
kulutusta vastaavan lähetyksen
hintaan 19,75 Eur per kuukausi
(yhteensä 79 Eur).